Ture externe

Ture externe în 2021? Cu siguranță!

Pandemia ne afectează tuturor planurile  însă îți oferim o plasă de siguranță:

Ture externe cu ”GRIP - Garanția Returului Integral de Plată” pentru cazul în care restricții de călătorie sau situația ta personală nu îți mai permit să vii cu noi!

Călătorim an de an de la Ecuator și până aproape de Cercul Polar. Ture externe în căutare de senzații, prieteni, locuri noi. Și sine. Alătură-te nouă!

De obicei călătorim timp de șapte până la zece zile, cu avionul sau mașina. Fie conducem doar noi (ca în savana plină de capcane din Zambia sau pe șoselele înghețate din Islanda), fie mergem în miniconvoi și te invităm să descoperi la rândul tău ineditul traficului haotic din Georgia ori panglicile de serpentine din Durmitor, în Muntenegru.

Turele sunt dedicate celor ce caută vacanțe cu aventură, fără să aibă experiență prea mare sau celor ce doresc ture intense lipsite de povara planificării.

Toate turele externe au în spate mulți ani de ture de recunoaștere și marea majoritate deja au trecut pragul de cinci ediții încheiate cu succes. Sau douăsprezece ediții, ca 3Rivers Expedition :)

image description
Best Seasons:All
Popular Location:Africa, Islanda, Muntenegru

Explorează lumea alături de noi!

Ai ”GRIP - Garanția Returului Integral de Plată” pentru cazul în care restricții de călătorie sau situația ta personală nu îți mai permit să vii cu noi!