One life. Live it.

Ne-am facut o meserie din aventura acum 14 ani!

image description

Turism de Aventură

Din 2010 facem eforturi continue de autopregătire şi de formare a viitoarei generații de ghizi de rafting. Organizăm anual expediții exclusiv pentru ghizi pe râuri dificile din afara țării, ture de formare şi participări în Rafting EuroCup.

image description

Misiune & Valori

Motto-ul One life. Live it. descrie toată activitea noastră! Ai un Bucket List? Noi te ajutăm să îl îndeplinești. Te ajutăm să încerci lucruri noi, să te distrezi, să te simți plin (ă) de energie, să ai parte de experiențe inedite și să fii plin de viață. Iar siguranța te este preocuparea noastră principală.

image description

Expediții

Pe timpul verii/toamnei ne găsiţi practic în fiecare weekend pe Buzău şi Bâsca, râurile noastre ``de casă``. În fiecare an ieşim din ţară în expediţii de rafting, mai aproape de casă ori mai exotice - Muntenegru, Georgia, Siberia, Uganda.

Echipa Mares Outdoor Events

null

50 de râuri la activ din România, Maroc, Mongolia, Georgia şi nu numai. Îndrăgostit de „Lacrima de turcoaz a Europei” – râul Tara din Muntenegru/Bosnia unde conduce 2-4 expediții anual.

Formator de ghizi de rafting şi aflat mereu în căutare de râuri, locuri noi şi oameni deosebiți.

Mihai Mares

Rafting, Alpinism, Ski & Snowboard, Canioane, Peșteri.

null

Sinziana Ioan, 35 ani. Am participat in 2011 ca turist la o tura Mares Outdoor Events si am devenit dependenta. De atunci si pana acum am bifat nenumarate expeditii, competitii, cursuri si calificari. Iubesc sportul, natura si oamenii frumosi iar pe toate combinate le pot gasi usor in frumoasa lume a turismului de aventura.

Sînziana Ioan Ioana

Rafting

null

Vlad Manoloiu

Rafting, Ski & Snowboard

null

După 10 ani de animație 3D, de lucru în fața calculatorului, mers la program, am realizat că ajunsesem să-mi doresc un echilibru. Încetul cu incetul, dorința asta a început să mă acapareze, făcând loc pasiunii și iubirii pentru natură, sport si apă – în toate formele ei – să mă smulgă de acolo, de unde eram. Din 2011, pe lângă freelancing în animație, am devenit instructor de schi, iar din 2015 ghid de rafting și ghid turistic. Și mă felicit în fiecare clipă pentru asta.

Sunt Horea Rareș Paștina, și acum mă ocup să le insuflu și altora dorința să-și depașească limitele, să iasă din zona de confort și să-și urmeze pasiunile. Iar satisfactia cea mai mare pe care o am acum este să văd oameni noi zâmbind după fiecare tură de rafting sau de schi.

Horea Rareș Paștina

Rafting, Ski & Snowboard
null

Costi se apropie e pragul celor 20 de râuri parcurse la rândul său. Are în palmares râuri de complexitate mare ca Aoos/Grecia, Tara, Piva/Muntenegru dar şi multă experiență pe Buzău.

Costi Enache

Rafting, Alpinism
null

Cu peste 20 de râuri parcurse în raft sau caiac, Tudor e unul dintre ghizii cei mai experimentați. A făcut cunoştință cu primul său râu real big volume în 2003, coborând pe Nilul Alb din Uganda.

Tudor Blaj

Rafting, Ski
null

Octavian Tavi

ALPINISM
null

Manta Anamaria

Canioane & Peșteri
null

Frâncu Dumitru

ALPINISM, SKI & SNOWBOARD
null

Ionuț Gălițeanu

ALPINISM & SKI DE TURA
null

Ștefan-Gabriel Bighescu

Rafting, Alpinism, Ski
null

Crișan Dan

RAFTING, SKI
null

Chady Ismaiel

ALPINISM, SKI

ONE LIFE. LIVE IT.

Succesul turelor & expedițiilor noastre outdoor se bazează pe pasiunea de care ghizii noștri dau dovadă. Dispunem de echipament propriu, de ghizi certificați și atestați.

Amazing team!

Rafting - un sport white-water sigur pentru cei dornici de aventură și adrenalină. Toți ghizii Mareș Outdoor Events sunt acreditați de către IRF ca Raft Guide, Trip Leader ( Senior Raft Guide) și/sau WhiteWater Rescue Technician.

Școală Ski - Cu Școala de Ski Mareș Outdoor Events punem la dispoziție cursuri de ski în familie, scki și snowboard pentru începători, lecții de ski și snowboard perfecționare, ture & expediții alpine în țară și în afară, ski de tură.

Teambuilding - Putem alege împreună din peste 80 de activități adresate echipei, pe care noi le grupăm în AER, APĂ, TERESTRE și PRIETENI.

Expediții externe - Indiferent că mergi cu noi în Africa, Islanda, Muntenegru întotdeauna vei avea ocazia să vezi locuri inedite și să ai parte de experiențe deosebite.

Ture alpine - Via Ferrata, drumeții montane, rapel. Turele noastre alpine vin cu un mix nebun de aventură, relaxare, evadare din cotidian și conexiune cu natura.

Peșteri & canioane - Adrenalină până la mustăți cu explorări de peșteri și canioane. Avem pregătite în rucsacul nostru cu aventuri trasee pentru toți iubitorii de aventură.

MTB - Trasee de MTB pentru toată lumea. Începător sau avansat, pune-te în șa și bucură-te de dat!

Activități:

RAFTING 100%
ȘCOALĂ SKI 99%
TEAMBUILDING 90%
EXPEDIȚII EXTERNE 85%
TURE ALPINE 75%
PEȘTERI ȘI CANIOANE 70%
MTB 50%

Oriunde vei merge cu noi, aventura va fi întotdeauna pe urmele tale!

Vorbește cu noi!
Vorbește cu noi!
Întrebări, curiozități, probleme? Sunt aici să te ajut!
Connecting...
Nu avem operatori activi momentan, dar ne poți lăsa un mesaj și îl vom prelua în cel mai scurt timp!
Operatorii noștrii sunt deja în alte conversații. Te rugăm să încerci puțin mai târziu.
:
:
:
Dacă ai întrebări! Îmi poți scrie chiar acum :)
:
:
Chatul a fost închis!
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad