Dă-ți restart pe pârtie

Dacă vrei să înveți să schiezi și să nu uiți totul imediat, trebuie să dedici cel puțin câteva ore acestei activități. Poate nu are România pârtii ca Austria sau Italia, însă pârtiile din România sunt foarte bune pentru cursuri de inițiere și perfecționare. Una dintre aceste pârtii este pârtia de ski din Poiana Brașov. Pentru a deprinde know-how urile acestui sport, ai nevoie de timp, îndemânare, motivație și de un instructor autorizat care să-ți explice pe înțelesul tău toate regulile. Să începi să explorezi acest sport cu un instructor este mult mai bine și eficient, decât să faci asta de capul tău. Pe lângă faptul că această persoană îți poate oferi consiliere în ceea ce privește alegerea echipamentului, îți poate observa îndeaproape evoluția și îți poate corecta din timp eventualele greșeli.

Așadar de ce să înveți să schiezi sau să de dai cu placa?

În sezonul rece, este bine să ai o activitate care să te mențină activ și să îți redea sănătatea și vitalitatea. Ski-ul este o astfel de activitate. Oricine poate învăța să schieze, dacă are alături un bun instructor, de la copii, până la adulți și bunici. Odată cu acest sport îți vei exersa și întări echilibrul, sistemul imunitar și flexibilitatea. Să nu mai spunem că atunci când schiezi arzi până la 1000 de calorii. J

Ai observat vreodată pe pârtie că totă lumea poartă un zâmbet larg, mai ales când se ajunge la finalul pârtiei? Te-ai întrebat de ce? Ski-ul te face mai fericit. Pe de-o parte datorită faptului că în momentul în care ajungi la finalul pârtiei te copleșește un sentiment de împlinire și mulțumire, pentru că ai reușit să faci ceea ce ți-ai propus. Pe de altă parte, senzațiile tari pe care ți le lasă pârtia aduc cu ele un mix de adrenalină și endorfine.

Ski-ul te poartă prin peisaje de vis. Nu credem că există vreo stațiune care să nu fie înconjurată de un peisaj inedit. Este cu adevărat minunat să te oprești, să respiri adânc și să îți bucuri privirea de piscurile încărcate de zăpadă, de imagini și culori, de forme mărețe decupate din natură. Și mai presus de toate acestea, o vacanță la munte nu strică niciodată. Așa că dacă ski-ul sau snowboarding-ul este pe Wish List-ul tău, te așteptăm în Poiana Brașov cu lecții destinate învățării și perfecționării ski-ului, adaptate nevoilor fiecărui turist.

Ne vedem pe pârtieeeee!

LEAVE COMMENT

Vorbește cu noi!
Vorbește cu noi!
Întrebări, curiozități, probleme? Sunt aici să te ajut!
Connecting...
Nu avem operatori activi momentan, dar ne poți lăsa un mesaj și îl vom prelua în cel mai scurt timp!
Operatorii noștrii sunt deja în alte conversații. Te rugăm să încerci puțin mai târziu.
:
:
:
Dacă ai întrebări! Îmi poți scrie chiar acum :)
:
:
Chatul a fost închis!
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad