rafting brasov

Rafting – Mișcare pentru tine

Raftingul, alunecarea pe ape între libertate și adrenalină.

Multe persoane când aud despre rafting, asociază termenul cu ceva complicat, cu o activitate care necesită antrenament intens și serios în prealabil. Noi vrem să dezmembrăm ideile preconcepute despre acest sport și să arătăm, de fapt, că raftingul este și pentru tine. Poate nu ți-a trecut niciodată prin cap că ai putea să încerci așa ceva, poate că nu te-ai lăsat convins sau poate că nu ești un iubitor prea înfocat al apei. Cu o atitudine deschisă și cu un “da”spus la început cu buzele tremurând, asta poate fi una dintre cele mai frumoase aventuri. Și este și mai frumoasă, dacă o împarți cu cineva! Raftingul este un sport sigur care se practică pe ape repezi.

Noi suntem în fiecare weekend pe râul Buzău, cam până la prima ninsoare. Odată ce-ți încolțește ideea că vrei să încerci să faci asta, nu trebuie decât să ne contactezi și să faci o rezervare. Odată ce treci de momentele de stângăcie de la început, te vei relaxa pe parcurs și te vei bucura de activitatea de rafting, vei învăța să asculți și să execuți comenzi de la ghidul de rafting și îți vei lăsa mintea să zburde liniștită prin picături zburdalnice de apă.

De departe, cel mai intens sentiment pe care multe persoane ni-l împărtășesc după ce participă la o tură de rafting este cel de a-ți elibera mintea, de a te reconecta cu tine însuți și cu natura și de a-ți găsi tihna.

Ghizii MOE sunt adevărați povestitori, prin urmare în plimbarea cu barca vei afla multe povești și lucruri cu adevărat faine, lucruri pe care nu le știai despre țara ta, sau despre activitatea fizică în general.

Într-o tură de rafting poți face mișcare și poți experimenta adrenalina, fără să îți pui viața în pericol. Activitatea în sine și efortul considerabil de vâslire te vor face să dormi, probabil, ca un prunc, și te vei simți plin de energie, cel puțin pentru o perioadă. 🙂

Rafting-ul este pentru tine, mai ales dacă vrei să îți menții sufletul tânăr și organismul rezistent. Fricile și temerile, zicem noi, le poți ascunde în buzunarul stâng al pantalonilor.

E simplu. Trebuie doar să îți dorești uneori să scapi de zgomotul orașului și să lași natura să te vrăjească.

 

Mel | Outdoor Enthusiast

LEAVE COMMENT

Vorbește cu noi!
Vorbește cu noi!
Întrebări, curiozități, probleme? Sunt aici să te ajut!
Connecting...
Nu avem operatori activi momentan, dar ne poți lăsa un mesaj și îl vom prelua în cel mai scurt timp!
Operatorii noștrii sunt deja în alte conversații. Te rugăm să încerci puțin mai târziu.
:
:
:
Dacă ai întrebări! Îmi poți scrie chiar acum :)
:
:
Chatul a fost închis!
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad