rafting expeditii ture montane romania

Nu ne place zona de confort

 

Ești în zona de confort? Bleach, scapă de ea rapid!

Nouă ne place să zicem așa One life. Live it. Este valoarea noastră cea mai de preț, după care ne ghidăm în turele noastre. Tocmai de aceea, turele organizate de noi nu vin din cataloage comerciale prăfuite, vin din suflet și din dorința de a lăsa zona de confort în urmă și de a găsi o legătură armonioasă între indivizi și natură.

Părăsește zona de confort și trăiește viața din plin! Sau alege măcar ca în afara orelor de muncă să te deconectezi de la cotidian și să experimentezi noi senzații și stimuli. Ok, am înțeles că nu îmbrățișezi din plin viața extremă dar măcar alege să faci activități care îți aduc energii pozitive. În loc să stăm la televizor în casă, hai mai bine să ne agățăm un hamac în natură și să citim un roman. Sau să încercăm ceva cu adevărat nou, poate cine știe, chiar ne atrage și repetăm activitatea. Cert este că pentru a ne menține armonia cu noi înșine și automat cu cei din jur, trebuie să gustăm măcar uneori din ceea ce ne oferă natura. Și, oho, ne oferă multe!

Trebuie să recunoaștem că zona de confort e un asasin deghizat, care vine prin învăluire și își propune să distrugă tot: personalitate, încredere, relații, vocație, încrederea și stima de sine etc.

Zona de confort este doar o iluzie cu care ne hrănim, o barieră pe care ne-o impunem din teama de a pierde liniștea și confortul pe care le-am construit cu greu. Dar magia nu se întâmplă în zona de confort, ea se întâmplă acolo sus în vârf de munte, printre râuri repezi, la focurile de tabără printre glumele și zâmbetele unori oameni joviali, în drumeția în care ne-am rupt papucii, în tura cu bicicleta în care ne-am umplut de noroi, în cortul prost amenajat în care ne-au ciuruit țânțarii, în nisipul care ne-a intrat printre degete, în vântul care bate puternic și care ne-a ciufulit părul, în soarele care ne-a ars obraznic fața, în zgârieturile și loviturile pe care le-am căpătat, urcând cărări de munte. Acolo se întâmplă adevărata aventură și magie!

„Viata incepe acolo unde se termina zona ta de confort!” Neale Donald Walsch

Cu noi ieși din zona de confort, respiri, trăiești, simți, experimentezi prin toți stimulii și senzorii și apoi o iei de la capăt!

 

Mel | Outdoor Enthusiast

LEAVE COMMENT

Vorbește cu noi!
Vorbește cu noi!
Întrebări, curiozități, probleme? Sunt aici să te ajut!
Connecting...
Nu avem operatori activi momentan, dar ne poți lăsa un mesaj și îl vom prelua în cel mai scurt timp!
Operatorii noștrii sunt deja în alte conversații. Te rugăm să încerci puțin mai târziu.
:
:
:
Dacă ai întrebări! Îmi poți scrie chiar acum :)
:
:
Chatul a fost închis!
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad