rafting toamna

Celebrarea trecerii unui alt sezon de RAFTING

Rafting în culori de toamnă

Ceasul deșteptător își face anunțată prezența. Dau să salut soarele, însă nici urmă de el. Pregătiți de plecare suntem entuziasmați pentru cum avea să decurgă ziua. Ajunși la Valea Lupului, toamna nu mai mirosea zdravăn a vară. Am adus ploaia cu noi. Cu câteva raze de soare timide aruncate printre nori, întâmpinăm cu dragă inimă oamenii. Ne îmbrăcăm cu cele mai groase și smokin’ hot costume de neopren și suntem pregătiți să intrăm la apă.

Atmosfera grupului este una caldă, ca între prieteni, de parcă ne-am cunoaște de-o viață. Nici nu mai contează, de fapt, că afară e cam frig și că ne mai suflă și vântul rece în față. În câteva minute urmează să ne încălzim, oricum. Multe zâmbete, oameni noi, fețe și zâmbete cunoscute, sau mai puțin cunoscute, vibrații pozitive și o dorință nebună de, de, de … pur și simplu de aventură și adrenalină! Cu bărcile pe apă ne-am lăsat purtați de val, la propriu și la figurat. 🙂

Ne mai aruncam din când în când, câțiva stropi de apă rece pe față, ca să trăim din plin momentul. Traseul a fost urmat doar de zâmbete, de strigăte de luptă, de căpitanii de bărci, care își conduceau mândri bărcile cu oșteni. Mai în glumă, mai în serios, tura de rafting s-a încheiat la faimoasa „mașină de spălat”, unde cei mai curajoși au demonstrat cât de hardcore sunt. Unii au dat dovadă de îndemânare și s-au încumetat la slackline deasupra „mașinii de spălat”, făcând o baie răcoroasă în final. Alții au testat în premieră pe „mașina de spălat” cea mai tare barcă de rafting din lume, un model nou și inedit EXPLORER 200!

Unii dintre omuleți s-au mulțumit în schimb să facă fotografii și să își bucure papilele gustative cu arome delicioase, desprinse dintr-un ceaun ca la mama Sinzianei acasă, sau cu un ceai cu rom. Vinul fiert cu scorțișoară a fost și el prezent la ospățul de după-amiază, punând în obrajii fiecăruia dintre noi puțină culoare. Și în final, cei mai zvăpăiați au avut parte de o tură de neuitat în barca lui Barbă-Neagră căpitan.

După o zi energică și plină de adrenalină, seara ne-a ținut de cald focul de tabără și, bineînțeles, țuica fiartă, care ne-a făcut pe toți să împărtășim cele mai traznite povești.

Petrecerea a continuat cu un mix nebun de ritmuri disco & rock, făcându-ne să ne dăm frâu liber creativității în mișcări de dans, care mai de care mai amuzante!

Cu alte cuvinte, am încheiat cel de-al nouălea sezon de rafting pe Buzău cu multe zâmbete, o tură faină tare și o petrecere zdravănă!

Turele de rafting continuă în post-sezon toată luna noiembrie la un preț special de 150 lei/persoană.

Prea frig pentru rafting? Nici vorbă! Avem cele mai groase neoprene de 5.5 mm și garantăm că vâslitul cu siguranță te va încălzi!

 

Mel | Outdoor Enthusiast

LEAVE COMMENT

Vorbește cu noi!
Vorbește cu noi!
Întrebări, curiozități, probleme? Sunt aici să te ajut!
Connecting...
Nu avem operatori activi momentan, dar ne poți lăsa un mesaj și îl vom prelua în cel mai scurt timp!
Operatorii noștrii sunt deja în alte conversații. Te rugăm să încerci puțin mai târziu.
:
:
:
Dacă ai întrebări! Îmi poți scrie chiar acum :)
:
:
Chatul a fost închis!
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad