Family_Ski_holiday_-_Turangi_accomodatio

5 motive pentru o vacanță de ski în familie – Vacanță la ski cu copii

Familia este pentru fiecare dintre noi un aspect foarte important al vieții noastre, deoarece aceasta este locul în care învățăm, ne dezvoltăm, creștem. Unul dintre cele mai frumoase lucruri este acela de a avea diverse activități împreună cu familia, activități care vor contribui la clădirea unor amintiri și experiențe inedite.

Activitățile în aer liber sunt ideale pentru cei dragi, în special acum în perioada sărbătorilor și a sporturilor de iarnă. Nimic nu apropie mai mult o familie, decât timpul petrecut împreună, conversațiile lungi, mișcarea și natura. Noi propunem ca activitate o vacanță de ski în familie în Poiana Brașov. Cu siguranță veniți în concediu cu întreaga familie. Și atunci de ce să nu faceți cursuri de ski în Poiana Brașov în aceeași formație?

Pachetul Family Ski este ideal pentru o familie de patru persoane, deoarece nu veți mai plăti ore separate pentru fiecare membru al familiei dumneavoastră, iar orele de ski vor fi astfel, o activitate de familie amuzantă, fiecare simțindu-se cu adevărat în vacanță, de la bunici, până la nepoți.

De ce să alegi pachetul Family SKI?

  1. Dacă vreți să insuflați pasiunea pentru sporturi montane copiilor dumneavoastră, pachetul Family Ski este ideal. Ați observat că pe măsură ce copii cresc, părinților le este poate mai greu să reuneacă familia pentru diverse activități. De ski sau snowboard se poate bucura toată lumea indiferent de vârstă.
  2. Acest pachet este foarte avantajos pentru familie. Puteți beneficia chiar și de oferte promoționale special concepute pentru familia dumneavoastră.
  3. Este o activitate ușoară. Cu ghidajul și asistența de pe părtie pe care o punem la dispoziție și cu consultanță și ajutor în alegerea și ajustarea echipamentului, oricine poate învăța să schieze. Desigur că orice început este dificil, dar în afară de aceasta, putem oferi și lecii individuale pentru perfecționare.
  4. Este distractiv pentru toată lumea! Activitatea în natură ajută la relaxare, aduce bucurie și oricând o sursă de energie și de aer curat este binevenită.
  5. Prețul pachetului Family Ski este accesibil, iar instructorii foarte deschisi vă stau la dispoziție pentru orice detalii și informații, deoarece aceștia au experiență de lucru pe pârtie și cu adulții, și cu copii, dar și cu persoane cu nevoi speciale.

 

Cu alte cuvinte, atât copii, cât și adulții au de câștigat de pe urma unei astfel de experiențe.

Vă punem la dispoziție douăzeci de ani adunați de răbdare voioasă și vă așteptăm la distracție pe pârtie.

 

Pentru detalii & rezervări apelați cu încredere la 0724 447 211.

LEAVE COMMENT

Vorbește cu noi!
Vorbește cu noi!
Întrebări, curiozități, probleme? Sunt aici să te ajut!
Connecting...
Nu avem operatori activi momentan, dar ne poți lăsa un mesaj și îl vom prelua în cel mai scurt timp!
Operatorii noștrii sunt deja în alte conversații. Te rugăm să încerci puțin mai târziu.
:
:
:
Dacă ai întrebări! Îmi poți scrie chiar acum :)
:
:
Chatul a fost închis!
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad