ski poiana brasov

Ski Poiana Brașov – Lecții de ski și snowboard pentru copilul tău

Lecții de ski și snowboard pentru copilul tău

Ski Poiana Brașov: Iarna ne-a întâmpinat anul acesta cu pași repezi, iar noi o primim cu dragă inimă. Odată ce am pregătit ghetuțele pentru cadouri, pregătim și scoatem din dulap și echipamentul de schi pentru că în sfârșit sezonul sporturilor de iarnă este aici. Poiana Brașov este una dintre cele mai cunoscute și inedite stațiuni de ski din România, având pârtii de ski atât pentru începători, cât și pentru intermediari și avansați.

Dacă vrei să oferi un cadou inedit anul acesta copiilor tăi, noi recomandăm cursurile și lecțiile cu instructorii noștri de ski.

Inițierea în ski și snowboard se poate face la orice vârstă. Școala de Ski Mareș Outdoor Events vine în ajutorul dumneavoastră cu instructori categoria I și douzeci de ani adunați de răbdare voioasă. În fiecare sezon de iarnă, suntem în Poiana Brașov pregătiți să vă facem colegi de distracție pe pârtie!

Așadar, în sezonul sporturilor de iarnă părinții care își doresc pentru copii lor lecții de ski sau lecții de snowboard, au de unde alege. Pot opta așadar pentru cursuri plătite pe oră, sau pentru tabere de ski. Lecțiile plătite pe oră sunt fie individuale, fie de grup.

Ca în fiecare an, pentru orele private, noi recomandăm selectarea unui pachet de două ore, deoarece acesta este un interval suficient cât faceți progrese tehnice vizibile, fără să vă epuizați fizic. Într-o oră va fi destul de dificil să asimilați toate tehnicile și cunoștințele. Cu alte cuvinte, vom depăși împreună barierele de tehnică, dar și temerile, de altfel, naturale, în fața unui sport nou.

Atât dumneavoastră, cât și copii dumneavoastră veți fi în permanentă siguranță alături de noi, deoarece avem experiență pe pârtie cu copii cu vârsta de peste 3 ani, cu persoane cu nevoi speciale și cu adulți de până în 70 de ani.

Pentru informații și rezervări puteți suna la 0724 447 211.

Vă așteptăm pe pârtieeeeeee!

LEAVE COMMENT

Vorbește cu noi!
Vorbește cu noi!
Întrebări, curiozități, probleme? Sunt aici să te ajut!
Connecting...
Nu avem operatori activi momentan, dar ne poți lăsa un mesaj și îl vom prelua în cel mai scurt timp!
Operatorii noștrii sunt deja în alte conversații. Te rugăm să încerci puțin mai târziu.
:
:
:
Dacă ai întrebări! Îmi poți scrie chiar acum :)
:
:
Chatul a fost închis!
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad